• Particulier via professional
  • Deskundig advies
  • Dealer van bekende deurmerken
  • Groot assortiment hang- en sluitwerk
  • Goede service gegarandeerd

Advies

Plattegrond

Nieuwbouw

Gefeliciteerd! U krijgt een woning volledig naar uw smaak. Bij nieuwbouw komt veel op u af en heeft u veel keuzes te maken. Vaak is er ook sprake van tijdsdruk. Wij adviseren u om in een vroeg stadium uw wensen bekend te maken. Wanneer de wensen van de deuren in bestekfase al bekend zijn, voorkomt u nare verassingen.

Wij ervaren regelmatig dat deuren als sluitpost gezien worden, waardoor er consessies aan de uitstraling gedaan worden. Dit is jammer, vooral omdat deuren en het bijbehorende beslag zo bepalend zijn bij het creëren van de gewenste stijl van uw woning. Een deur hangt vele jaren en verdient daarom uw aandacht.

Heeft u specifieke wensen, zoals een deur voorzien van vloerpotten? Dan is het van belang dat hier al rekening mee is gehouden bij het leggen van de vloerverwarming.

 

Verbouw

U verbouwt omdat u een doel voor ogen heeft. Wij helpen u dat doel te realiseren! Een nieuwe deur brengt een enorme verandering in uw interieur. Wilt u meer licht en ruimte creëren? Dat kunt u bereiken door een dubbele terrasdeur te nemen. Is uw verbouwing alleen op het interieur gericht? Bekijk dan eens wat een verschil het maakt als u de deur van de hal naar de woonkamer vervangt. De app van Skantrae is hier een prachtig hulpmiddel voor.

Vervangen

Iets minder ingrijpend als een verbouwing, maar onderschat niet wat u kunt bereiken! Een vlakke deur vervangen voor een luxe stijldeur maakt een wereld van verschil in uw woning. Ook de voordeur heeft een gigantische invloed op het uiterlijk van uw woning. Wij adviseren u graag bij het vervangen van uw deuren.


Wat we voor u kunnen betekenen

Particulier

In onze showroom gaan wij samen met u opzoek naar de beste oplossing. Met onze expertise kunnen wij u adviseren over het technische en esthetische aspect.

Professional

Deuren voor een woning of voor een utiliteitsgebouw? Voor ons geen probleem! Wij adviseren uw particuliere klanten en wij adviseren u als professional.

RVS onderhoud

RVS is ontzettend mooi, en dat houden wij graag zo! Geen enkel product is helemaal onderhoudsvrij, zo ook rvs niet. Wilt u het ook mooi houden?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×