• Particulier via professional
  • Deskundig advies
  • Dealer van bekende deurmerken
  • Groot assortiment hang- en sluitwerk
  • Goede service gegarandeerd

Een deur adviseren eenvoudig toch...

IMG-20160627-WA0022

Wat is nu een specialist in deuren? Hoe moeilijk kan een deur nu zijn? Lonie, sinds maart 2018 werkzaam voor Waanders, verbaasd zich over de variaties.

Het komen tot een deurmodel is het minst lastige, dit doe ik door u vragen te stellen over uw interieur en smaak. Maar dan begint het pas!

Heeft u een stompe of een opdek deur? Is het een deur van een koude naar een warme ruimte? Wilt u dat de deur afgelakt wordt? Niet elk merk kan dit, dus ga ik in mijn hoofd schakelen.

Heeft u specifieke wensen over de profilering van het paneel en de stijlen? Heeft u het snel nodig, of kunt u nog even wachten? Welk type glas wilt u?

Is het deurmodel een industriële deur? Gaaf en uitdagend! Stomp of opdek is dan eigenlijk de eerste filtering die ik maak. Is het schuifdeur, draaideur of taatsdeur? Verdekte scharnieren? Dan ook magneetsloten, maar dat heeft alleen Austria. Toch maar een traditioneel slot, omdat het aantal modellen bij Austria vrij beperkt is? Dan is de kruk nog van belang omdat de stijl zo smal is. Bij Skantrae wordt het een hang- en sluitwerkpakket. Bij Austria zijn er meer opties, maar is het boren van het krukgat complex. Komen we uit bij krukken van Weekamp? Oh, maar 4 opties? Gaan we toch kijken of er mogelijkheden zijn in het assortiment van Ten Hulscher of Hardbrass.

U ziet het, een deurenspecialist heeft genoeg uitdaging!


Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×