• Particulier via professional
  • Deskundig advies
  • Dealer van bekende deurmerken
  • Groot assortiment hang- en sluitwerk
  • Goede service gegarandeerd

Jaren 30 deuren

Bij een jaren 30 stijl denk je direct aan kamer en-suite, ruimte, ambacht en degelijkheid. De sfeer die je creëert is warm en romantisch.

Wanneer je de robuuste voordeur opent, weet je dat je goed zit. Hoge plafonds, hoge plinten en veel licht is je eerste indruk. De toon is gezet!

De deuren in de hal stralen degelijkheid uit door de eenvoudige vlakke panelen en profileringen. De hoge onderdorpel en de krukken met ebbenhout maken duidelijk dat er tot in detail over na gedacht is.

Zodra je de woonkamer in stapt, wordt je blik gevangen door de kamer en-suite deuren met glas in lood. Hier ga je na een drukke dag heerlijk zitten en sluit je je een moment af van de drukte.

Kortom een woning waar je tot rust komt en je ultieme vrijheid ervaart!


Laat je inspireren

Een kleine selectie van onze jaren 30 deuren collectie

Bijpassend deurbeslag

Wanneer u een deur heeft die helemaal naar uw smaak is, dan is het fantastisch om dit compleet te maken met deurbeslag. Een deurkruk heeft u dagelijks meerdere malen in uw hand. Daarom vinden wij het belangrijk met u op zoek te gaan naar iets dat helemaal bij u past.

Hieronder ziet u slechts een zeer kleine greep uit de mogelijkheden.


Jaren 30

Een huis met karkater,
ervaar de degelijkheid!

Meer informatie
Doorn Bari

De vlakke panelen en eenvoudige profilering aan de stijlen en dorpels maakt deze deur uitermate geschikt voor de jaren 30 woning. De extra hoge onderdorpel past uitstekend bij de veel gebruikte hoge plinten in deze stijl. Het glas in lood maakt het af!

Bekijk deze deur

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×