• Van particulier tot professional
  • Deskundig advies
  • Dealer van bekende deurmerken
  • Groot assortiment hang- en sluitwerk
  • Goede service gegarandeerd

Ieder mens is uniek

header2_waanders

Dit beseffen wij en daarom geven wij u altijd een persoonlijk advies. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Al meer dan 30 jaar verkopen wij alleen deuren, dat maakt ons dé deurenspecialist! Wij gaan met u op zoek naar de mooiste deuren!

Service

Wees welkom! Uiteindelijk is een deur functioneel en esthetisch belangrijk. Of dit nu voor een bedrijfspand, een zorginstelling of een woonhuis is. Wij zullen u ontzorgen!

Onze kennis kunt u gebruiken om tot de juiste keuze te komen. Is het brandwerend, geluidswerend of kogelwerend? Wilt u klassiek of juist modern? Waar moet u rekening mee houden bij het vervangen van bestaande deuren?

Particulier? Zakelijk?

Zakelijk? Maak gebruik van onze kennis, showroom, werkplaats en ruime voorraad. Wij ontvangen uw klanten in de showroom en vertalen hun wensen in een offerte. U heeft er vrijwel geen omkijken naar! Een stapeldorpeldeur voorzien van een meerpuntssluiting en binnen drie werkdagen gereed? Geen probleem! Leveren op locatie? Uiteraard!

Particulier? Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak en wij gaan met u in gesprek om tot de juiste keuze te komen. Wij ontzorgen u: van inmeten tot afhangen. Vindt u het spannend en lastig? Wij begrijpen dit en zorgen ervoor dat u met vertrouwen uitziet naar uw deuren!

Snel nodig? Vanuit voorraad leveren wij stapeldorpeldeuren, HPL deuren, afgelakte opdekdeuren en (volspaan)boarddeuren.


Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×